Met de rittenregistratie heb je minder administratie

Heb je met je bedrijf te maken met eigen wagens? Dan is het misschien wel eens interessant om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het bijhouden van een geschikte rittenregistratie. Wanneer je hier met je bedrijf mee te maken hebt, dan weet je waarschijnlijk al dat je alle ritten die hiermee worden uitgevoerd allemaal moeten worden bijgehouden, zodat je aan het einde van een jaar dit kan doorgeven aan de Belastingdienst. Dit kost je waarschijnlijk ontzettend veel tijd en zeker wanneer je in het bezit bent van meerdere wagens, wordt het een hele onderneming om dit gestructureerd bij te houden en dit ieder jaar door te geven. Met het systeem voor de rittenregistratie hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.

Systeem

Het systeem dat hiervoor wordt gehanteerd om de rittenregistratie van alle wagens die jij in je bezit hebt bij te houden is ideaal voor dit soort zaken en is heel gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft alleen maar een box in de auto's te plaatsen en deze aan te sluiten op een app die hiervoor is bedoeld. De app installeer je op je telefoon en de rittenregistratie geeft je livebeelden van waar de auto zich bevindt en hoeveel kilometers ermee worden gereden en alle andere informatie die je hiervoor nodig hebt.

Bijhouden kilometers

Aan het einde van het jaar wanneer je alle infomattie moet doorgeven aan de Belastingdienst kan je gemakkelijk een uitdraai maken van de informatie die zij van je vragen en op die manier is het heel makkelijk om de kilometers bij te houden en door te geven en heb je hier zelf geen omkijken meer na. Dit scheelt je veel tijd en dat voor nog geen 4 euro per maand per wagen. Deze kans kan je toch niet laten liggen?